•• ••

contact

Over Juist Juristen

mr. F.J. (Niek) de Putter is de drijvende kracht achter Juist Juristen. Niek heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, waar hij de masterspecialisatie Burgerlijk Recht heeft gevolgd.
Niek is zijn loopbaan begonnen bij het Juridisch Loket, waarna hij in 2014 zijn eigen bedrijf startte in de juridische dienstverlening. In 2016 heeft hij tevens Vordering Direct opgericht; een bedrijf dat zich toelegt op het kopen en innen van vorderingen. 

Niek gelooft in de combinatie van kwaliteit, adequaatheid en een persoonlijke benadering. "Bij juridische aangelegenheden gaat het niet alleen om de zaak en het resultaat, maar juist ook om u als persoon. Wat het onderwerp ook is, uw persoonlijke verhaal staat centraal en daarom past Juist Juristen altijd maatwerk toe."

Netwerk

Juist Juristen heeft een uitgebreid netwerk van gedreven - collega - juristen, advocaten, notarissen en financieel specialisten, die eveneens jarenlange ervaring hebben binnen hun specialisme. Indien uw specifieke situatie daar om vraagt, schakelt Juist Juristen haar netwerk in ter ondersteuning bij uw (juridische) vraagstuk.

 

mr. Niek de Putter