•• ••

contact

“Bij Juist Juristen voel ik me geen nummer"

“Als jurist staat Niek echt naast mij in dit conflict. Hij leeft zich in, begrijpt mijn verhaal, denkt mee en is gedreven om het voor mij tot een goed einde te brengen. Tijdens onze gesprekken heeft hij niet alleen aandacht voor de zaak, maar ook voor mijn onzekerheden en de emoties die erbij komen spelen. Zo neemt hij bijvoorbeeld altijd even contact op als hij weet dat ik in afwachting ben van nieuws. Ook als hij alleen kan melden dat het nieuws er nog niet is. Die kleine, persoonlijke details vind ik heel prettig.

Bianca: “Niek komt voor me op als een partner. En hij handelt precies zoals je dat zou willen: betrouwbaar en professioneel.”                       

Als zzp’er zag ik op tegen mogelijk huizenhoge kosten die bij een juridisch traject komen kijken. Juist Juristen hanteert een gunstig tarief, waardoor ook particulieren en zzp’ers zoals ik kunnen aankloppen. Ons eerste gesprek gaf me direct inzicht in mijn kansen, risico’s en mogelijkheden. Om die reden zou ik ‘Juist’ zonder twijfel aanbevelen bij bekenden die zelf met een juridische vraag worstelen.

Mijn zaak moet nog voor de rechter komen, maar ik heb alle vertrouwen in een positieve uitkomst. Als de rechter mij straks in het gelijk stelt, hoef ik voor het incassotraject gelukkig niet naar een ander. Dat ‘Juist’ een combinatie is van juridisch advies en incasso heeft wat dat betreft zeker toegevoegde waarde. Ik zeg gewoon ‘Niek, doe je ding’ en dan weet ik dat het goed komt.”

 

– Bianca, marketingconsultant

Contact of afspraak maken?