•• ••

contact

“Als Niek zegt dat het voor elkaar komt, dan komt het ook voor elkaar” 

Na 20 jaar besloot Marcel zijn bedrijf te verkopen. De juridisch-inhoudelijke en contractuele aangelegenheden die vervolgens op hem afkwamen, gingen hem naar eigen zeggen ‘boven de pet’. “Ik vond het belangrijk dat een extern bureau met me meekeek. In Juist Juristen vond ik precies de hulp die ik nodig had.

“De laatste jaren beleefde ik minder plezier aan het ondernemerschap. Ik was meer bezig met administratie, personeel en vakantiedagen, dan met het vak waar mijn hart lag. Daarom besloot ik mijn bedrijf te verkopen en zelf verder te gaan. Een stap waarvan ik nog steeds geen spijt heb, maar die wel enorm veel juridische rompslomp met zich meebracht. 

Ik nodigde Niek uit bij mij op kantoor en wat meteen opviel was zijn daadkracht. Ook in het traject dat volgde vond ik hem ontzettend adequaat. Hij heeft een no-nonsense-houding en is tegelijkertijd heel betrokken bij mij als cliënt. 

Marcel: “Als ik Niek bel, hoef ik nooit lang te wachten op actie van zijn kant. Wat hij belooft, doet hij ook. Vaak nog dezelfde dag.” 

Toen er een meeting plaatsvond met de wederpartij, leidde Niek de bijeenkomst. Dat deed hij ontzettend professioneel, met oog voor mijn belangen en met gevoel voor het verhaal van de andere partij. Alleen zo kom je volgens mij tot een oplossing waarin iedereen zich kan vinden. In communicatie is hij – zowel schriftelijk als tijdens dit soort bijeenkomsten – ijzersterk. 

Wat me het meest is bijgebleven, is de rust die Niek uitstraalt. Hij heeft mij als cliënt echt goed begeleid en ondersteund in dit proces. En zijn grote kracht? Als hij zegt dat het voor elkaar komt, dan komt het ook voor elkaar. Dus mede dankzij hem, kijk ik met veel vertrouwen naar de toekomst. Ik ga weer doen waar mijn hart ligt.”

 

 Marcel, zelfstandig ondernemer

Contact